sábado, 16 de abril de 2016

Xerrada "Que no te tomen el pelo con el "Feisbuc"

El 18 de Novembre a la Biblioteca Municiapal també tinguerem una xarla  "Que no te tomen el pelo con el "Feisbuc".  Magnífica ponència de la mà d'un gran coach i formador d'empreses, Jonathan Secanella.




Ens parla de la importancia que tenen les xarxes socials que tenen avui en dia. També ens explicà l'utilitat que té Facebook aplicat a la nostra empresa. Un autentic luxe poder assisitr a aquesta xarrada.






viernes, 15 de abril de 2016

Semana Cultural al IES HONORI GARCÍA

En la Semana Cultural del IES Honori García, no sols em assistit a charles, tambè s'han impartit un fum de tallers i jocs fora del IES Honori García ( a 5m de la porta de l'institut).
La semana cultural que compren desde el 17 fins el 22 de Diciembre de 2015.


Foto extraída del blog de Martina


Els tallers eren desde fer avions, tocar instruments, taller de fotografía, poesía, perfumería... fins a xerrades d'economia, jocs de petanca, deport etc.








miércoles, 13 de abril de 2016

Xarrada a càrrec del CEEI en la Biblioteca Municipal

El dia 25 d'octubre vam asistir a una xarrada a càrrec de Luis Batalla, membre del CEEI (Centre Europeu d'Empreses Innovadores).


Foto extraída de Google


Luis va fer una presentación i ens parlà de les idees de negoci i de les tendencies del mercat.
El públic vam ser els alumnes de FPBàsica, CFGM I CFGS del IES HONORI GARCÍA.


Foto extraída del blog HG Comercio


lunes, 11 de abril de 2016

Visites realitzades

En el que duem de curs no em tingut moltes visites realitzades però...
El passat dia 19 d´octubre de 2015 varem visitar el Saló Internacional de la Franquicia de Valencia.



Fotografía extraída de Google

En ella vam poder observar les diferents franquicies españoles i algunes d'extrangeres que volien expandir el seu negoci en la ciutat Valenciana.




Foto extraída del blog HG Comercio
A mes varem poder assistir a les conferencies de Mago Moore que va fer una presentació sobre la importacia de la innovació.



Foto extraída del blog HG Comercio


El dilluns 21 de desembre vam visitar el Centre Comercial de Salera a Castelló i el magatzem que té Alcampo en aquest centre.



Foto extraída del blog HG Comercio


Poguerem observar la campanya de Nadal que havia fet Alcampo i la Salera per atarure clients en aquestes feches tan senyalades. Per una altra banda varem disfrutar de una visita guiada per dins l'almacén d'Alcampo, on ens varen explicar diveresos professionals el treball que feien.



Foto extraída del blog HG Comercio