viernes, 29 de abril de 2016

Atenció al client, fundamental per al negoci.

Avui 29 d'Abril han vingut tres professionals a la nostra aula de comerç a contarnos el seu día a día comercial i la importancia que te l'atenció al client.

La primera d'elles es María José Lucha. Ens va transemetre els diferents ítems que contemplava cuan anava a treballar, quan s'encarregava de fer de MYSTERY SHOPPER, ja que debía observar moltes coses dels cuals pasava un informe als seus superiors.




L'altra xerrada va ser a càrrec de David Sánchez, acompanyat de Marta, una component dels eu equip. Van vindre a comunicarnos quins son les premises que contempla a la hora de atendre al client en la tenda Springfield, on treballen ell i Marta.


Foto extraída del blog HG Comercio








miércoles, 27 de abril de 2016

La Vall d'Uixó inaugura la II Fira del Llibre

El primer teniente de l'alcalde del Ajuntament de la Vall d'Uixó, Antoni Llorente, el concejal de Cultura, David Lluch, el president de l'associació cultural Festes del 225 Aniversari del Campanar, Jaume Andrés, y el presidente del Casal Jaume I, Marc Seguer, han inaugurat este matí la II Fira del Llibre, que compta amb 20 estands de llibreríes, editorials i entidades socials i culturals en el carrer Escultor Marco.



domingo, 24 de abril de 2016

Xerrada publicitat a càrrec de Lorena López

Lorena López Font (professora de Comunicació en la Universitat Jaume I de Castelló) ens va parllar sobre els mitjans de comunicació i la importancia que tenen aquestos en la publicitat.





A Lorena la acompañaba Jose, veí de La Vall i estudiant en la UJI. Jose ens va contar la seva experiencia en l'universitat i el perque va elegir periodismo, ens aconsella que estudiarem en la UJI, destacant la rama de Publicitat.