viernes, 22 de abril de 2016

La facturació electrònica

21 d'abril. Els alumnes de CFGM I CFGS vam tindre la sort dede poder asistir a una xarrada oferida per l'Agència Tributària en la Biblioteca de la Vall d'Uixò.  


Foto extraída del blog de Ivan

En primer lloc, Mª Ángeles Porcar, Tècnica d'Hisenda, ens va parlar al voltant de la responsabilitat fiscal i de la importancia dels bens i serveis públics.


Foto extraída del blog de HG Comercio


La segona part va estar a càrrec del Cap de la Dependència d'Informàtica d'Hisenda, Ángel Sánchez, que ens va explicar les principals característiques de la facturació electrónica, firma digital i certififcat electrònic.

miércoles, 20 de abril de 2016

Fira Sant Vicent Ferrer 2016

Hui parlarem sobre la fira de Sant Vicent que es realitza tots els anys a la Vall d'Uixò, a la cual assisteixen més de mil persones de molts pobles. Els estableciments ixen al carrer per a donar-se a coneixer i presentar els seus productes.



Amb la presencia de:


  • Ximo Puig, presidente de la Generalitat.
  • María José Salvador, consejera de obras públicas.
  • Tania Baños, alcaldesa de la Vall d'Uixó.
  • Elena Guzmán, reina de las fiestas.
  • Corte de honor.
  • Resto autoridades municipales.






Foto del Ajuntament de la Vall d'Uixó


STANDS DE RESTAURACIÓ

Existeixen multitud de stands de restauració, entre altres els siguients




STANDS SECTOR SERVICIOS






COVES DE SANT JOSEP









Aquests van ser alguns dels stands que es pogeren veur en la fira, per a veure més fotos d'aquesta edició podeu entrar a la página web de la Vall d'Uixò.










martes, 19 de abril de 2016

Tema Propio - La importancia del Endomarketing

¿Por qué proponemos el Endomarketing al cliente y, sobre todo a su área de marketing?

Les pongo un ejemplo clásico:

El departamento de Marketing, de acuerdo a estudios de opinión y después de haber hecho un mercado de prueba, decide que hay un nuevo nicho de mercado que hay que aprovechar este resquicio para superar a la competencia, generar más utilidades y darle al consumidor un producto que está necesitando.





lunes, 18 de abril de 2016

Conferència de Oxford

El día 4 de Abril a les 10:00 vam tindre a la nostra classe una xarrada a càrrec de Mark, on ens va explicar un poc el món anglés. Tota la conferència va ser en Anglés i per una part va ser una mica diícil d'entendre.



Mark va tratar temes relacionats amb Londres. Ens va parlar desde el Big Ben fins al centre comercial Harrods. També ens va explicar la Universitat d'Oxford, que és d'on prové ell, amb un alt nivel acadèmic.





 Va ser una xarrada molt entretinguda!!

Falles La Vall Uxò 2016

Foto extraída de Google.

Açi teniu l'enll´ç per a veure totes les fotografíes de la missa, provesò, de la mascletada i de la cremada de falles: http://www.elperiodic.com/lavall/noticias/427782_vall-duixo-despide-fallas-2016-entre-lluvia-llamas.html